• Spooren en Zoon

Heeft u last van een vieze geur in huis?

Heeft u last van een vieze geur in huis en vermoedt u dat het komt door een verstopte afvoerbuis van de wc of wasbak? Krijgt u te maken met een verstopte gootsteen? Of misschien het putje van de douche dat niet meer goed leegloopt? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Ontstoppingsdienst Spooren en Zoon. Het beste nog voordat u zelf aan de slag gaat met agressieve middelen, want die producten zijn een hoogstens tijdelijke oplossing en kunnen leiden tot schade aan de afvoer en het sanitair.


Problemen door verstopte leidingen

Er bestaan talloze redenen waarom afvoerbuizen en andere leidingen in en rondom uw woning verstopt kunnen raken. Zo kunnen zeepresten en vet een opstopping veroorzaken, net zoals opgehoopt kalk. In het toilet kan het dan weer komen door een combinatie van urinezuur en kristalliserende kalk, waardoor doorgespoeld toiletpapier en oude geurblokjes ergens in de leidingen blijven steken. Een van de eerste effecten die u als gevolg van dergelijke, vaak moeilijk zichtbare problemen zal merken, is een vieze geur in huis.

U hoeft zich echter geen zorgen te maken als u met een situatie als deze te maken krijgt, want bij Spooren en Zoon zijn wij gespecialiseerd in het verhelpen van vrijwel alle soorten verstoppingen. Of het nu gaat om uw bad, uw toilet, uw wasmachine of een andere verstopping; wij bieden een smetteloze service en deskundig vakmanschap aan om de problemen zo snel en duurzaam mogelijk op te lossen.


Uw vertrouwde ontstoppingsdienst in Eisden en omgeving

Van haren en zeepresten tot waspoeder, boomwortels en nog veel meer; de mogelijke oorzaken van een verstopping en een vieze geur in uw huis zijn vrijwel eindeloos. Wij lossen ze met de grootste zorg voor u op, en kunnen daarnaast ook uw septische of waterput ledigen en reinigen.


Neem dus vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een gratis offerte!11 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Regulier onderhoud van uw riolering: tips om wateroverlast te voorkomen Wateroverlast krijgt een steeds grotere impact in ons dagelijks leven. De tegenwoordig steeds vaker optredende zware regenval l