• Spooren en Zoon

Hoe de juiste ontstoppingsdienst kiezen?

Geniet van een topservice bij Ontstoppingsdienst Spooren & Zoon. Contacteer ons!


1. Zelfwerkend zaakvoerder = wat we zelf doen, doen we beter

Wanneer Ontstoppingsdienst Spooren & Zoon vanuit Maasmechelen bij u langskomt, krijgt u steeds hetzelfde gezicht te zien, dat van Dennis Spooren, 39 jaar, zelfwerkend zaakvoerder van Spooren & Zoon met zo’n 20 jaar ervaring in het vak. De standaard in alles wat we doen: zo goed, vlug en proper mogelijk werken voor al onze klanten! We stoppen pas als de verstopping is opgelost.


2. Familiebedrijf van vader op zoon = uitgebreide kennis

Het ontstoppen en ruimen van putten heeft al lang geen geheimen meer voor mij. Mijn vader startte onze firma ongeveer 45 jaar geleden op als specialist in het ledigen van septische putten.

3. Allround service = een oplossing voor elke verstopping Vandaag bestaat mijn werk uit meerdere facetten, zoals het ontstoppen van afvoerbuizen. Dat kan gaan om verstoppingen verhelpen in de afvoer van uw keuken, bad, douche, wasmachine of vaatwasser, maar net zo goed om de afvoer naar de septische put. Blijkt dat uw septische put, zinkput of waterput vol is, dan roep ik de hulp in van mijn vader Guido Spooren die vervolgens met zijn tractor en ton de put komt ledigen. Ook met het septische materiaal weten we blijf: dat brengt hij naar het zuiveringsstation van Aquafin in Rekem om het daar te lozen.


4. Camera-inspectie = onnodige graaf- en breekwerken vermijden

Om de verstopping perfect in kaart te brengen en in te schatten waar exact moet gegraven en hersteld worden, kan ik ook een camera-inspectie uitvoeren. Zo kan ik afvoerbuizen makkelijk traceren met een zender en zien waar en hoe diep de afvoerbuizen in de grond liggen. Als de beelden aantonen dat de buizen platgereden, gescheurd, verkeerd of zelfs niet aangesloten zijn, kunnen we de klant inlichten en gerichte herstellingen uitvoeren. Indien nodig kan ik ook een verslag met beeldmateriaal opmaken voor uw verzekering.


Ontstoppingsdienst Spooren & Zoon inschakelen voor een ontstopping van uw afvoer? Pas als onze klant tevreden is, zijn wij dat ook. Neem meteen contact met ons op.


Contacteer ons

22 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Heeft u last van een vieze geur in huis en vermoedt u dat het komt door een verstopte afvoerbuis van de wc of wasbak? Krijgt u te maken met een verstopte gootsteen? Of misschien het putje van de douch

Regulier onderhoud van uw riolering: tips om wateroverlast te voorkomen Wateroverlast krijgt een steeds grotere impact in ons dagelijks leven. De tegenwoordig steeds vaker optredende zware regenval l